Vi flyttar – men inte så långt!

systemetUnder nästa månad kommer vi att påbörja en flytt av vårt kontor. Vi har vuxit ur vår nuvarande lokal och har därmed tagit beslutet att uppgradera oss till en större. Det kommer inte att påverka våra kunder nämnvärt, speciellt med tanke på att vi inte flyttar så långt. Det nya kontoret ligger nämligen vägg i vägg med det gamla! Vi flyttar med andra ord bara en dörr till vänster. Vårt nuvarande telefonnummer och allt annat som våra kunder är vana vid följer med i flytten, så den kommer i princip inte att märkas annat än för oss som får tänka till lite så att vi inte går in i fel dörr!

För att vi ska kunna bli ännu bättre passar vi också på att fräscha upp företaget lite i samband med flytten, till exempel med ett nytt ledningssystem från AM System som kommer att hjälpa oss att få en bättre översikt över vår verksamhet. Det här påverkar inte heller våra kunder så mycket utan mer våra anställda som enklare kommer att kunna hantera rapporter, löner och sådant. Ledningssystemet hjälper oss även att få en bättre överblick över det underhåll vi gör, vilket förstås är bra för våra mekaniker. Det är helt enkelt ett sätt att förbättra våra rutiner och skapa ordning och reda, och det ger oss mer tid att ägna åt våra kunder istället.

Vi ser fram emot att få flytta in i vårt nya kontor och ta ännu ett steg framåt som företag, och när vi har fått ordning på allt är ni förstås välkomna in på en kopp kaffe för att se hur vi har det!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *