Våra tjänster

limo2En färd i en limousine passar egentligen för en mängd olika tillfällen, det är lite upp till dig själv som kund att bedöma när du tycker att det är som mest lägligt att du rullar upp som en lyxlirare till vilken destination du än ska till. Men för att göra det hela lite enklare för er så finns det två olika områden som är ständigt återkommande när kunder kontaktar oss för vår hjälp. Vi har dessutom gjort så att dessa tillfällen är speciellt utformade, allt för att passa situationen så bra som möjligt.

Bröllop
Det är många blivande par som gärna vill åka i lyx när de lämnar kyrkan. Att säga hej då till familj och vänner vid kyrkportarna för att ta sig till en fest ska vara väldigt minnesvärt, precis som hela dagen i sig, vilket betyder att ingenting får gå fel och allt ska flyta obehindrat. Det är något som vi under årens lopp har lyckats förfina till perfektion. Efter att vi har släppt av brudparet vid deras fest så kommer vi under dagen att finnas på stand by, för att vid festens slut transportera de nygifta till sin destination, om det så är ett hotellrum eller en flygplats. Bilen blir också inredd och packad med diverse attiraljer, som ni givetvis får vara med och bestämma själva. Vi har ett stort sortiment att välja ur.

Studenter
Studenten är en mycket viktig del i människors liv och det kanske kan tyckas löjligt att man som så pass ung får uppleva en av höjdpunkterna i sitt liv. Men det är faktiskt så att ju äldre man blir, desto mer uppskattar man tiden på gymnasiet och ser tillbaka på studenten som en fantastisk lycklig tid av framtidstro och glädje. Denna känsla behöver sin korrekta inramning, och med en limousine kommer man helt klart att dels få egna fantastiska minnen, samtidigt som man kommer att imponera på sina kamrater. Vi utrustar också limousinen på lämpligt sätt efter händelsen, det kommer att finnas lite förfriskningar, men annars ser vi gärna att ungdomarna håller sig städade och respekterar god sed. Givetvis finns vi på stand by hela kvällen om de skulle vilja lämna tidigare.

Det finns många tillfällen då en limousine faktiskt sätter pricken över i:t på en specifik händelse. Det betyder att det är mycket upp till dig att avgöra när det passar, vi kan garantera dig att du får en väldigt bra upplevelse med oss!