Vår affärsidé är lyx

Vår verksamhet grundar sig på människors längtan efter lyx. Det är ingenting vi sticker under stol med, och vi tycker definitivt inte att det är fel att vilja ha något extra. Vi et att vi erbjuder en bra tjänst, en riktig upplevelse som är mycket uppskattad av våra kunder. För den som bara vill ta sig från punkt A till punkt B på snabbaste vis så går det lika bra med taxi eller till och med buss, men ändå så får vi regelbundet kunder. Den känsla av exklusivitet vi kan erbjuda är någonting som är en liten aning bättre än lokaltrafiken. Med det menar vi definitivt inte att buss och taxi är sämre – vi använder det själv ofta – bara att vår service är en helt annan sak.

Andra säljer också lyx
Vi är långt ifrån de enda som säljer lyx, saker som inte är livsnödvändiga men som ändå gör allting lite mer glansfullt. Tvärtom så är det ju en gigantisk industri, där saker som egentligen inte borde kosta mer än några hundralappar eller tusenlappar prissätts med miljonbelopp. Visst går det ofta till extrem överdrift och vi är stolta över att våra priser är så humana som det bara går. Lyx behöver inte vara dyrt och vi skulle vilja att, så här inför jul, ta tillfället i akt att rekommendera en lite lyxigare julklapp. Som inte heller behöver kosta hela månadslönen.

armbandNu tänker vi närmast på Getpersonal, där man kan köpa armband, men inte vilka armband som helst. Hos dem kan man få sitt eget gravyr på armbandet och på så sätt göra det unikt och mycket mer personligt – och lyxigt. Precis som vi så tar de inte heller ut hutlösa överpriser för sina tjänster. Med andra ord, et är den perfekta julklappen till någon man tycker om lite extra mycket, en personlig och lyxig present.

Det finns mycket vardagslyx att hitta där ute och vare sig vi eller Getpersonal är de enda som erbjuder det till sansade priser. Har du själv några bra exempel? Rekommendera dem i så fall gärna i kommentarsfältet så att fler kan ta del av dem.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *