Perfekt underhåll av bilarna

För oss är det extremt viktigt att våra bilar är i absolut toppskick. Vad vi erbjuder är ju mer än bara bilarna, det vi erbjuder är en riktig upplevelse, och då är det viktigt att allting är perfekt ner i minsta detalj. Vi lägger ner en hel del pengar på att hålla efter våra limousiner, så att de alltid känns som de är nästan nya. De ska helt enkelt förmedla en känsla av lyx, så att våra kunder känner att de får någonting utöver det vanliga. Visst, det kostar en del pengar, men det är ett absolut måste. Bilarna ska inte bara kunna köras på ett bra sätt, de ska kunna köras på ett perfekt sätt.

Nu är det så att vi inte behöver lägga ner så mycket pengar på reparationer, eftersom vi tar så väl hand om våra bilar. Vi är också, som påpekats, noggranna med att åtgärda minsta småfel så fort som vi upptäcker dem. Det gör att de sällan hinner utvecklas till att bli stora (och dyra) fel. Att göra små reparationer ofta och tidigt gör att vi i längden sparar en hel del pengar. Det är dumt att snåla och låta små skavanker vara, eftersom de kan verka så obetydliga. I längden kommer det att bli väldigt dyrt, det är det ingen tvekan om. Även privatbilister skulle tjäna på att göra som vi, och lägge ner tid och energi på underhåll trots att bilen i stort fungerar som den ska. Men ibland är olyckan framme, och vi måste ordna med lite mer avancerade reparationer. Något som inträffade nyligen, men som tack och lov inte blev så dyrt som vi befarat.

Stenskott är inte kul!

Stenskottsreparation

En sån här manick fixar man stenskott med.

Stenskott är någonting som kan vara riktigt otäckt. Det smäller till helt oväntat, och så är rutan mer eller mindre förstörd. Det är ingenting man kan gardera sig mot. Händer det så händer det, så enkelt är det. Och det var just vad som hände en av våra bilar. Vi tänkte att vi nog skulle behöva byta ut rutan, vilket nog skulle kosta en rejäl slant. Men riktigt så illa blev det inte. Vi tog kontakt med Ryds Bilglas, eftersom de är kända för att vara bra på det där med att laga stenskott. De sade åt oss att ta in bilen så skulle de kolla på den, och se efter om det var möjligt att laga vindrutan, eller om den behövde bytas ut.

Sagt och gjort; vi körde bilen till vår lokala Ryds Bilglas och de sa att det nog inte skulle vara några problem. De fixade till vindrutan på en halvtimme, vilket kändes väldigt snabbt. Men vindrutan blev nästan som ny, helt otroligt. Inte kostade det speciellt mycket heller, bara självrisken på ett par hundralappar. Vi som nog trott att det skulle kosta bra mycket mer än så, och att vi nog skulle behöva byta vindrutan. En riktigt trevlig överraskning med andra ord, och för den som drabbas av stenskott vill vi bara säga en sak: vänd er till Ryds Bilglas, de kommer nog att fixa biffen.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *