Om företaget

Vi är ett företag som har varit aktiva länge på lyxbilsmarknaden. Det har kommit till ett läge där vi hela tiden får in nya förfrågningar, i en takt som vi inte riktigt är förmögna till att kunna hantera. Givetvis är det en mycket trevlig situation att befinna sig i och det säger ganska mycket om vilket bra arbete vi gör och vilket gott rykte vi har arbetat upp hos befolkningen. Vi känner att servicen som vi ger till människor är en värdefull sådan. Det handlar om att möjliggöra den där extra kryddan för människor, att få känna sig speciella om än bara för en stund. Det är mycket glädjande för oss att se människor skina upp och verkligen uppskatta det som vi kan göra för dem, samtidigt som att vi är med och skapar ett bestående minne för dem i deras liv.

limo3

Hur företaget ser ut rent organisationsmässigt förändras beroende på hur säsongerna ser ut. Det är betydligt mer arbete för oss under vår och sommar, än vad vi gör under höst och vinter. Det betyder att det är ganska stor omsättning på både personal och bilar här hos oss, men det kommer fortfarande att finnas en stabil och kontinuerlig bas i företaget som kommer att se till att alla kunder kommer att få precis lika bra service, oavsett vilket tid på året det är. När du beställer en tjänst från oss här på Classiclimo så kommer du alltid att kunna känna dig säker på att servicen kommer att bli optimal och att det kommer ge dig ett minne för livet.

Det är svårt att inte understryka relevansen av en limousine i olika lägen. Faktum är att det är nödvändigt många gånger för att helheten ska bli precis som man vill ha den. Vi är av åsikten att det inte ska vara svårt att kunna boka och många gånger så får vi hantera ärenden med kort varsel, något som vi har blivit närmast experter på. Troligen är det anledningen till att vi har blivit så populära som vi är, att vi hittar lösningar i de mest utsatta av lägen och kan leverera högkvalitativ service trots att det är ont om tid.