Kontakta oss

Vi är ett företag som lever och andas service. Det betyder att det ska vara extremt lätt att komma i kontakt med oss, och att du inte ska behöva gå igenom några väntetider. I vissa perioder kommer vi att ha hög belastning, vilket kommer att innebära att alla bilar är uppbokade och att man kommer att behöva vänta, men eftersom det är bra omsättning på bilarna och att olika uppdrag faktiskt går ganska snabbt, så brukar vi kunna betjäna alla till slut. Men man får vara redo på att det kommer att vara kö, speciellt i tider av skolavslutningar.

Men vi vill inte att du ska känna att det är omöjligt att boka en limousine åt dig och ditt sällskap. Vi kommer alltid att hantera vartenda ärende med vår ständigt återkommande professionalitet, vilket kommer att garantera dig en bil för eller senare. Vi anser som sagt att det är en viktig tjänst som vi står för i samhället, en tjänst som så många som möjligt ska ha tillgång till och kunna njuta av.

Det finns olika sätt att komma i kontakt med oss, du kan använda dig av vår vanliga bokningsmail eller bokningsnummer. Vi ser allra helst att du är ute i god tid med dig förfrågan och berättar om dina önskemål i ett mail. På så sätt kan vi snabbt och snyggt sätta ihop ett erbjudande som du får ta ställning till. Ni skickar era förfrågningar till boka@classiclimo.se eller så hör ni av er på följande telefonnummer: 0702- 543 182 34