Effektiv rengöring av bilarna

Normalt sett så brukar vi använda oss av biltvättar när vi ska göra rent våra bilar på utsidan, men ibland är det så att tiden inte riktigt finns till det. Det kan ha att göra med att det är många beställningar på rad, så vi hinner helt enkelt inte med att åka iväg och göra rent bilen. Därför måste vi ha en backup för att kunna säkerställa att nästa kund också ska kunna njuta av att åka runt i en lyxig och ren bil. Det är här som högtryckstvätten kommer in. Det är en fantastisk uppfinning på många sätt och vis. Det enda man behöver göra är att koppla in den, både i eluttag och vattenslang, så har du en spolmöjlighet som är helt oöverträffad. Det går snabbt och smidigt att göra dessa rengöringar, och det var en kollega är på kontoret som tog initiativet. Hon sa; ”köp nilfisk från Bygghemma” och redogjorde för alla fördelar med att både välja Nilfisk som märke och Bygghemma som leverantör eftersom att hon själv hade en hemma. Sagt och gjort – två högtryckstvättar beställdes.

Sparar pengar

Efter att vi köpte in dessa två högtryckstvättar så har vi dragit ner rejält på biltvättandet. Det har helt enkelt inte behövts, och vi sparar både tid och pengar på att göra det själva. Vi har upptäckt hut stor effekt det har på vår verksamhet, så vi har faktiskt tagit det ett ytterligare steg på skalan. Vi har nämligen köpt en grovdammsugare från Nilfisk också, så att vi kan ta hand om stora delar av rekonden också. Det betyder att vi inte behöver skicka iväg bilarna stup i kvarten för att bli fina igen, nu kan vi istället lägga det på vår egen personal och på så sätt spara än mer pengar. Förarna har inte heller något emot det, snarare ser de fram emot att ha sin arbetsplats ren och fin igen – de är riktigt bra människor som nästan ser bilarna som sina barn.

Det här är produkter som verkligen har förenklat vardagen för oss som företag, och då kan man ju bara tänka sig vilken effekt de har på ett privatliv. Tänk att ha de här rengörande sakerna alltid lättillgängliga, redo att användas för alla möjliga syften. Dessa inköp har gjort att många här har köpt vissa av dessa produkter själva, och efter vår egen beställning blev det självklart att det var på www.bygghemma.se som beställningarna lades. Bra och effektiv leverans ger ett leende på läpparna, och det var samma för alla. Alla fick sina varor snabbt. Så om ni också vill få till en enklare vardag så är det Bygghemma som ni borde spana in!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *